Diensten

Centrale verwarming

Tegenwoordig zijn er meerdere mogelijkheden om uw woonhuis of bedrijfspand te verwarmen of koelen. Iedere optie brengt andere mogelijkheden en investeringskosten met zich mee. Hieronder vind u een aantal mogelijkheden waarmee wij u van dienst kunnen zijn:

Cv ketel

Voor ons een koud kunstje!

Een cv-ketel zorgt voor warmte en warm water in huis. Cv ketels worden veelal geplaatst in bestaande woningen en panden die voorzien zijn van een aardgas aansluiting of propaantank. Voordat je overgaat tot het kopen van een cv-ketel, is het verstandig jezelf te oriënteren en goed te laten informeren. Cv-ketels zijn er namelijk in verschillende soorten en maten.

De cv ketels zijn leverbaar in een solo en combi uitvoering voorzien van voorraadboiler of platenwisselaar. Iedere woning of gebruiker heeft andere wensen en eisen waarop wij de cv ketel zo goed mogelijk proberen af te stemmen. Bij Huybers vind je alle kwaliteitsmerken ketels. Onze monteurs helpen je om de juiste keuze voor jouw woning te maken.

Wij zijn Nefit en Atag dealer en verrichten reparatie en onderhouds werkzaamheden aan diverse verschillende cv ketel merken zoals: Atag, Bosch, Daalderop, Intergas, Nefit, Remeha en Vaillant.

Warmtepomp

Goed voor het milieu!

Met een warmtepomp haal je warmte uit de bodem, het grondwater of de lucht. Is jouw huis voorzien van HR(++) glas, goed geïsoleerde wanden, vloeren en dak? Heeft jouw woning daarnaast ook voldoende ruimte voor een binnen en / of buiten unit? En ook nog vloerverwarming? Dan is een warmtepomp het overwegen waard.

Je hebt twee type warmtepompen; een volledig elektrische- en een hybride warmtepomp. Laatst genoemde is vaak de meest geschikte warmtepomp voor een bestaande woning. Deze pomp werkt op elektriciteit en koppel je aan je cv-installatie. De warmtepomp zorgt voor een groot deel van de warmte in huis. De cv-ketel springt bij als het buiten heel koud is en zorgt samen met een (ingebouwde) boiler voor warm water.

Lucht/water warmtepomp

Een comfortabel binnenklimaat!

Wist je dat de buitenlucht vol zit met energie? Een energiezuinige lucht/water warmtepomp zet warmte in de buitenlucht om in bruikbare energie voor het verwarmen en koelen van je huis en het bereiden van warmtapwater. Dat kan zelfs bij buitentemperaturen tot -20°C!

Een complete lucht/water warmtepompinstallatie bestaat uit een buitenunit, een binnen unit en/of een regelunit met een losse boiler. Met zo’n energiezuinige installatie verlaag je niet alleen je energiekosten op een milieuvriendelijke manier, maar ben je ook het hele jaar door verzekerd van een comfortabel binnenklimaat.

Wil je een lucht/water warmtepomp kopen? Dan kunnen wij u uitgebreid informeren over de diverse merken en systemen die verkrijgbaar zijn. Wij werken veelal met Nefit Enviline en Nibe lucht-water warmtepompen.